Komt voor mekaar

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Promotie

Benefietstocht 2015

BENEFIETSTOCHT 2015 Walcheren - Zeeland

Zaterdag 4 juli 2015

“fietsen is voor iederéén!”


Doel: aanschaf VELO PLUS - rolstoelfiets

Op Manege zonder Drempels te Bennekom maakten wij kennis met rolstoelfietsen, geproduceerd door de firma  van Raam. Daar is het idee ontstaan: het organiseren van een ‘Benefietstocht’, een sponsortocht waarvan de opbrengst bestemd is voor het aanschaffen van een rolstoelfiets.  Die tocht willen  we organiseren in de week dat de Tour de France een finishplaats heeft op Neeltje Jans. Die week zal er veel media aandacht zijn voor alles wat met fietsen te maken heeft. De datum is  gepland op zaterdag 4 juli. De fietsroute(op Walcheren, Zeeland) is ongeveer 40 kilometer lang, en voert langs 7 stempelposten, die tevens start/eindpunt zijn. Er kan gefietst worden tussen 10u – 16.30u. Bij uw laatste stempel ontvangt u een kleine attentie/herinnering.
Bij de  stempelposten is  gelegenheid voor toiletbezoek, fiets oplaadpunt, hapje/drankje, en er worden tal  van leuke activiteiten georganiseerd! Elke stempelpost is start/finishplaats, waar u uw boekje, stempelkaart en routebeschrijving ontvangt.

Sponsoring gebeurt doordat mensen het routeboekje kopen.(€5,-) Dat boekje wordt samengesteld door Matty Verkamman, die de Zeeuwse  etappewinnaars die de Tour ooit gehad heeft in beeld brengt naast ons verhaal.(fotografie door Cor Vos) In het boekje staan ook een aantal foto’s en stukjes  geschiedenis van de stempelposten. U kunt boekjes bestellen via onderstaand emailadres.
Stel dat het lukt!  We hopen een fietsenzaak in Middelburg) te vinden die mee wil denken over verhuur, stalling en onderhoud, zodat mensen buitenom onze organisatie  ook gebruik van deze fiets kunnen maken. Heerlijk om samen te kunnen fietsen, de wind te voelen in je haren, snelheid te kunnen ervaren.

Wilt u ons helpen onze droom gestalte te geven?
Fiets mee! Wij begroeten u graag op zaterdag 4 juli!
Een bedrag storten mag ook:  NL65TRIO0198102259
t.n.v. Benefietstocht 2015 en uw naam

Klik hier om deze promotie brief te downloaden en te verspreiden.


Met vriendelijke groet, namens de Benefietscommissie,
Nelleke Geerse.

NGeerse@arduin.nl
06-38640107
www.komtvoormekaar.nl

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu